Club

foto club site 640px

Drink Eat Dance Meet!

In een geheel nieuw jasje zullen we stairsgewijs bouwen aan een fantastische nieuwe club, met voor elk wat wils! We maken gebruik van geavanceerde licht- en geluidsapparatuur om te zorgen voor een optimale beleving. Dit allemaal ondersteund door special effects en eindeloze VJ mogelijkheden. Wij zullen uw evenement naar een hoger plan tillen en zorgen voor een onvergetelijke beleving!

 


Interieur & Faciliteiten

Onze club is ingedeeld met 2 mooie, lange barren waar het barpersoneel jou op je wenken zal bedienen met de lekkerste drankjes en overheerlijke cocktails. Ook biedt de club jou een loungehoek met banken en fatboys waar je heerlijk kunt chillen.

De DJ-booth is zodanig geplaatst dat de DJ, artiest of spreker zichtbaar is vanuit elk punt. Aan de booth ligt een grote dansvloer met een verhoging, eventueel te gebruiken als podium.

Bij ons hangen er maar liefst 5 beamers binnen waarmee we verschillende beelden kunnen projecteren om de juiste sfeer te creëren.

Boven de dansvloer bevindt zich een balkon, dat uiteraard ook te gebruiken is als VIP-deck of chill-out.

Ook hebben we achterin een afgesloten garderobe voor ruim 700 jassen/tassen.


 

Programering

Club Stairway werkt samen met verschillende organisaties uit de evenementenbranche en organiseert clubavonden op de donderdag, vrijdag en zaterdag. Naast de vaste programmering (door externe organisaties) zal Club Stairway een eigen concepten neerzetten en gratis avonden bieden.

Afhuren

Club Stairway is te huur voor feesten, bruiloften, bijeenkomsten, recepties en presentaties/vergaderingen.
De locatie biedt ruimte voor ruim 700 bezoekers. Door de opzet en indeling van de club kan met een schuifsysteem de ruimte aanpassen zodat het ook perfect geschikt is voor kleinere groepen.

Club Stairway assisteert en denkt graag mee om al uw wensen te realiseren en uw dromen in vervulling te laten gaan. Hierbij verzorgen wij, indien gewenst, DJ’s/artiesten, techniek (licht/geluid), host(essen), entertainment en/of volledige catering.

Scholen, sport-, studie- en studentenverenigingen zijn bij ons van harte welkom! Voor deze groepen heeft Stairway speciale en aantrekkelijke aanbiedingen.

Met onze 24-uurs vergunning is verhuur op elk gewenst moment mogelijk. Er is bijzonder veel mogelijk bij ons!

Stairway is te vinden op Mariaplaats, het meest centrale plekje van Domstad Utrecht. Het is makkelijk te bereiken en op korte loopafstand vanaf Utrecht Centraal Station.
 

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik dan hier